• Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Wrapping Method - Τεχνική με τύλιγμα

Wrapping Method - Τεχνική με τύλιγμα

http://
http://
Πλέκοντας με: Βελόνες
http://
Ηλεκτρονικό κατάστημα: Ναι
Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Συνδυάζεται με την πλέξη Σκουπόξυλο - Broomstick.
Χρησιμοποιώντας την τεχνική που προτιμάμε ρίχνουμε πολλαπλάσιους πόντους του 8 + 2 για τις ούγιες.

Αυτή η πλέξη αποτελείται απο 6 σειρές, οι 4 πρώτες πλέκονται μους (δηλαδή με καλή), στην πέμπτη σειρά γίνεται το wrapping - τύλιγμα και στην έκτη το unwrapping - ξετύλιγμα.

Αναλυτικά

Σειρές 1-4: Όλοι οι πόντοι με καλή

Σειρά 5:

1. Πλέκουμε τον πρώτο ακριανό πόντο με καλή.

Wrapping - Τύλιγμα

2. Περνάμε την δεξιά βελόνα στον επόμενο πόντο, τυλίγουμε το νήμα γύρω από την βελόνα 4 φορές και την αφαιρούμε από τον πόντο.

3. Επαναλαμβάνουμε το βήμα δύο μέχρι να μας μείνει ένας πόντος στην αριστερή βελόνα, πλέκουμε τον πόντο που έμεινε με καλή.

Σειρά 6:

1. Πλέκουμε τον πρώτο ακριανό πόντο με καλή.

Unwrapping - Ξετύλιγμα

2. Παίρνουμε τον επόμενο πόντο άπλεκτο, με ανάποδη και αφήνουμε το νήμα να ξετυλίγεται από την αριστερή βελόνα

3. Επαναλαμβάνουμε το βήμα 2 για ακόμα 7 φορές (σύνολο 8)

4. Στην δεξιά βελόνα μας έχουμε τώρα 1 πόντο που πλέξαμε στο βήμα 1 και 8 μακριούς πόντους. Θα ασχοληθούμε μόνο με τους 8 μακριούς πόντους. Παίρνουμε τους πρώτους 4 μακριούς πόντους στην δεξιά βελόνα, περνώντας τους πρώτα πάνω από τους υπόλοιπους 4, έπειτα παίρνουμε και τους υπόλοιπους 4 πόντους στην αριστερή βελόνα. Έτσι έχουμε 8 πόντους που σχηματίζουν Χ.

5. Πλέκουμε τους 8 πόντους με καλή

6. Επαναλαμβάνουμε τα βήματα 2 έως 5 για τους υπόλοιπους πόντους αφήνοντας έναν στον τέλος που τον πλέκουμε με καλή.

Επαναλαμβάνουμε τις 6 σειρές.

Ακολουθεί βίντεο:


Ακολούθησε μας

Οδηγίες χρήσης

Ένας οδηγός για το Plekontas.gr

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Παρακαλούμε να διαβάσετε τις Πολιτικές απορρήτου του site μας καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις